Μπορεί η Αριάδνη της μυθολογίας να έσωσε τον Θησέα με ένα κουβάρι νήμα.. όμως η δικιά μας σώθηκε από εθελόντρια γιατί ο Μινώταυρος-Φορτηγό παραλίγο να τη φάει!! Ένα μικρό υπέροχο πλάσμα ψάχνει το παντοτινό του σπίτι!!! Εκτός από κούκλα είναι και δυναμική κουταβίνα!! Όλα αυτά για την Αριάδνη που αν τη γνωρίσετε θα σας κλέψει την καρδιά!!!

Η μικρή Αριάδνη μεταφέρθηκε στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά σε πολύ άσχημη κατάσταση αφού χτυπήθηκε από φορτηγό στη Μάνδρα. Εκεί έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ακτινογραφίες, οι οποίες έδειξαν σοβαρά κατάγματα και στα δύο πόδια. Η Αριάδνη όμως ήταν τόσο άσχημα που θεωρήθηκε καλύτερο να περιμένουμε να σταθεροποιηθεί πρώτα η κατάστασή της ώστε να μιλήσουμε μετά για ορθοπεδικό χειρουργείο. Νοσηλεύτηκε στο κτηνιατρείο έως τις 30/08/2018 οπότε έγινε επαναληπτικός ακτινολογικός έλεγχος ο οποίος έδειξε πως το κάταγμα στο αριστερό πίσω πόδι είχε επανέλθει πλήρως με φυσιολογική κινητικότητα ενώ το δεξί πόδι είχε “δέσει” λανθασμένα με αποτέλεσμα το άκρο να έχει πάθει αγκύλωση. Παρόλα αυτά, μπορεί να σταθεί και να προχωρήσει κανονικά, χωρίς όμως να λυγίζει καθόλου αυτό της το ποδαράκι. Η ορθοπεδική εκτίμηση είναι πως δε χρειάζεται να προβούμε σε κάποιο χειρουργείο εφόσον η ποιότητα ζωής της μικρής είναι καλή καθώς αυτό ίσως να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.. Τα έξοδα για τις εξετάσεις, τις ακτινογραφίες και τη νοσηλεία της ανέρχονται στα 250€. Επιπλέον, φιλοξενείται επί πληρωμή με κόστος 100€/μήνα. 

Η Αριάδνη μας λοιπόν είναι γεννημένη περίπου τον Ιούλιο 2018, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και κατά τ’ άλλα υγιής! Προσαρμόζεται στην καθημερινότητα ενός σπιτιού στη φιλοξενία της και αναζητά ένα μόνιμο! Τα πηγαίνει καλά με άλλους σκύλους και γάτες!

 

Αριάδνη

Hμερομηνία Γέννησης: Ιούλιος 2018

Φυλή: Ημίαιμο

Φύλο: Θηλυκό

Κιλά: Μεσαίο

Κατηγορίες: Σκύλοι

Στείρωση: Όχι

Εμβολιασμός: Ναι

Αποπαρασίτωση:  Ναι

Θέματα υγείας: Πρόβλημα κινητικότητας λόγω χτυπήματος

Chip:

Χαρακτηριστικά: κοινωνική, παιχνιδιάρα, χαδιάρα

Περίπατος:

Συμπεριφορά στο σπίτι:

Συμπεριφορά προς σκύλους:

Συμπεριφορά προς γάτες:

Συμπεριφορά προς ανθρώπους:

Δες περισσότερα στη σελίδα μας στο facebook

E-mail επικοινωνίας: infostraycare@gmail.com

Τηλ. επικοινωνίας: 6974248786

straycare_logo StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

StrayCare.gr © 2018 | All Rights Reserved | Developed by Nick Nikitas