ΔΡΑΣΕΙΣ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ομάδα μας προσπαθεί να διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις ώστε περισσότερος κόσμος να μας γνωρίσει από κοντά. Στόχος είναι να γνωρίσεις τα αδέσποτα μας και να πληροφορηθείς για τις ανάγκες μας.

Κάθε Πάσχα και κάθε Χριστούγεννα πραγματοποιούνται bazaar για την ενίσχυση του έργου μας! Εκεί θα γνωρίσεις τα αδεσποτάκια μας, θα έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις προϊόντα μας και χειροποίητες κατασκευές των εθελοντών μας. Μην ξεχνάς τη λοταρία μας με υπέροχα δώρα!

Το καλοκαίρι βγαίνουμε όλοι μαζί για ένα ποτό για να γνωριστούμε καλύτερα! Την άνοιξη και το φθινόπωρο διοργανώνουμε ημέρες γνωριμίας με τα αδεσποτάκια μας για να δεις την εξέλιξή τους και να βρεθεί το παντοτινό τους σπίτι!

Όταν υιοθετείται κάποιο ζώο μας και αδειάζει θέση σε σπίτι εθελοντή τότε έρχεται η ώρα της εξόρμησης για να βρούμε νέο περιστατικό που έχει άμεση ανάγκη. Οι στειρώσεις είναι άμεση προτεραιότητά μας, αν υπάρχει άδεια φιλοξενία το περιστατικό μένει μαζί μας αλλιώς γίνεται επανένταξη μέχρι να μπορέσουμε να το αναλάβουμε!!! Κάθε βδομάδα εθελοντές μας σιτίζουν αδέσποτες αγέλες σε διάφορες περιοχές. Επίσης ατομικά ο καθένας φροντίζει τα αδέσποτα της γειτονιάς του.

Η προσπάθειά μας είναι ομαδική, οργανωμένη και γεμάτη αγάπη… Στήριξέ μας

Εκδηλώσεις

CHRISTMAS BAZAAR Straycare.gr 2022

🎅Ο Μελένιος, 🦌η Τζέσυ, 👼η Μόκα, ☃️η Νταίζη, 🤶η Διδώ και όλοι οι αδέσποτοι φίλοι τους έχουν μία ευχή και γι' αυτά τα Χριστούγεννα: Να βρουν το δικό τους, παντοτινό και γεμάτο αγάπη σπίτι. Αυτός είναι και ο σκοπός του Χριστουγεννιάτικου Bazaar μας το Σάββατο 3 & την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. 🎄Θα σας περιμένουμε στο υπέροχο καφέ "Μηχανική Καλλιέργεια" ( Θηβών 245 - εντός του Πολιτιστικού χώρου "Μάνος Λοΐζος" ) με πολύ κέφι και γιορτινή διάθεση από τις 11:00 έως τις 18:00.

CHRISTMAS BAZAAR Straycare.gr 2021

🎅Ο Αλαντίν, 🦌η Ρέιτσελ, 👼η Μόκα, 🤶η Διδώ και όλοι οι αδέσποτοι φίλοι τους έχουν μία ευχή και γι' αυτά τα Χριστούγεννα: Να βρουν το δικό τους, παντοτινό και γεμάτο αγάπη σπίτι. Αυτός είναι και ο σκοπός του Χριστουγεννιάτικου Bazaar μας το Σάββατο 4 & την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ Straycare.gr 2021

Επιτέλους, με απερίγραπτη χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη μας εκδήλωση μετά την έναρξη της πανδημίας! Σκεφτήκαμε λοιπόν τον καλύτερο τρόπο: μία ημέρα γνωριμίας! Γιατί; Γιατί πιστεύουμε πως το οφείλουμε στα πλάσματα που έχει αγκαλιάσει το σωματείο μας αλλά αυτούς τους μήνες μπορούσαν να φτάσουν σπίτι σας παρά μόνο μέσω φωτογραφιών. Πιστεύουμε λοιπόν πως τώρα, πιο έτοιμα από ποτέ, είναι έτοιμα με ένα βλέμμα και ένα χάδι να παραδοθούν και παράλληλα να σας κλέψουν την καρδιά και να υιοθετηθούν! Την Κυριακή, 07/11/2021, από τις 11:00 έως τις 18:00, η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα θα σας περιμένει στο καφέ "Μηχανική Καλλιέργεια" για να γνωρίσετε τους εθελοντές και τα αδεσποτάκια μας.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Straycare.gr 2019

Όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα σας προσκαλεί στο γεμάτο χρυσόσκονη Χριστουγεννιάτικο Bazaar της!! Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 18:00 οι εθελοντές αλλά και τα αδεσποτάκια του σωματείου θα σας περιμένουμε στο υπέροχο καφέ "Μηχανική Καλλιέργεια" ( Θηβών 245 - εντός Πολιτιστικού χώρου "Μάνος Λοΐζος" ) με πολύ κέφι και γιορτινή διάθεση!!

Straycare Party Event at Cruiser

Παγκόσμια ημέρα των ζώων Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 και φέτος θα το γιορτάσουμε μαζί στο Cruiser Exlusive Bar στη Μαρίνα Φλοίσβου. Από τις 22:00 εθελοντές μας εφοδιασμένοι με χαμόγελα και πολλή όρεξη θα σας περιμένουμε ...να γνωριστούμε , να πιούμε και να περάσουμε υπέροχα! Μην ξεχάσετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας!! Προσκλήσεις: 6€ ( μπύρα/κρασί ) 9€ ( ποτό ) Πού μπορείτε να τις βρείτε; Μπορείτε να επικοινωνήσετε από τώρα με τους εθελοντές μας αλλά θα τις βρείτε φυσικά και στο Cruiser! ♥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ♥ * Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη των ζώων που φροντίζει η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα *

Straycare Party Event at Cruiser

Το καλοκαίρι έφτασε! Δεν έχετε ακόμα αυτή τη διάθεση; Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Την Παρασκευή, 07/06/2019 από τις 22:00 έως όποια ώρα αντέξετε, οι εθελοντές μας θα σας περιμένουν στον υπέροχο χώρο του Cruiser ώστε να υποδεχτούμε μαζί το καλοκαίρι! Τι θα έχει η βραδιά; Μουσική, χορό και πολύ πολύ κέφι! Ελάτε λοιπόν, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα, να περάσουμε τέλεια και να στηρίξουμε τα αδέσποτα που φροντίζει το σωματείο μας. Πάρτε οικογένεια, φίλους, συνεργάτες και όποιον άλλο θέλετε και ελάτε! Προσκλήσεις: 6€ ( μπύρα/κρασί ) 9€ ( ποτό ) ♥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ♥

Easter Bazaar Straycare.gr 2019

Άνοιξη: Λουλούδια, ήλιος, Πάσχα, κουνελάκια, αυγουλάκια.. ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ! Αυτά είναι τα βασικά συστατικά της Άνοιξης, με μια βασική παράλειψη: Το Πασχαλινό Bazaar της Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα! Στις 20 & 21 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 18:00 θα σας περιμένουν οι εθελοντές του σωματείου παρέα με τα αγαπημένα μας αδεσποτάκια στο ΚΑΦΕ Μηχανική Καλλιέργεια ( Θηβών 245, έναντι Village Park ) για μία ακόμα υπέροχη εκδήλωση!

Κοπή Πίτας & Εκδήλωση Ποτού

Αγαπάμε τους σκύλους, αγαπάμε τις γάτες, αγαπάμε να προσφέρουμε. Τι άλλο αγαπάμε; Τη μουσική και τις όμορφες Παρασκευές που περνάμε μαζί! Η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα σας προσκαλεί την Παρασκευή, 08/02/2019 στις 22:00, στο υπέροχο Colonial Ambos Mundos ( Σκουφά 67, Αθήνα ) για να περάσουμε όμορφα και να κόψουμε την Βασιλόπιτα μας για το 2019 συγκεντρώνοντας παράλληλα χρήματα για την περίθαλψη αδέσποτων ζώων. Το φλουρί και το δώρο του τυχερού τα βάζουμε εμείς.. Τι μένει λοιπόν; Η καλή σας διάθεση και το χαμόγελο! ♥

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2018

Χριστούγεννα δίχως την παρουσία σας δίπλα μας γίνεται;; Ελάτε να μπούμε μαζί σε γιορτινό κλίμα στο γεμάτο χρυσόσκονη Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Straycare.gr !!  Guest stars; Η Φοίβη, η Σιμόν, ο Ιγκόρ, ο Άνχελ και πολλοί ακόμα τετράποδοι φίλοι μας!  🐾 SAVE THE DATE: 🐾 Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 18:00 οι εθελοντές αλλά και τα αδεσποτάκια του σωματείου θα σας περιμένουμε στο καφέ Μηχανική Καλλιέργεια ( Θηβών 245 - εντός Πολιτιστικού χώρου "Μάνος Λοΐζος" ) με πολύ χριστουγεννιάτικο κέφι και μεγάλα χαμόγελα!

Γνώρισε το αδέσποτό σου 2018

Ελπίζουμε να σημειώσατε την ημερομηνία γιατί τα αδεσποτάκια της Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα ανυπομονούν να σας γνωρίσουν!! ♥ Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, από τις 11:00 έως τις 18:00, η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα θα σας περιμένει στο καφέ "Μηχανική Καλλιέργεια" ( Θηβών 245, Νίκαια ) για να γνωρίσετε τους εθελοντές, τα αδεσποτάκια μας και να κάνετε τις αγορές σας ενισχύοντας το σωματείο μας!

Δράσεις

Βοήθεια στην πληγείσα περιοχή της Μάνδρας Αττικής

Μετά τις πλημμύρες εθελοντές έσπευσαν να δουν την κατάσταση στη Μάνδρα και να βεβαιωθούν πως τα σκυλάκια που φροντίζουμε είναι υγιή και ασφαλή. Η ελπίδα μας δε χανόταν αν και ο φόβος μας είχε κατακλύσει για το τι θα δουν τα μάτια μας. Τα περισσότερα σκυλάκια ήταν καλά. Κάποια δεν τα κατάφεραν και βρήκαμε μόνο το κουφάρι τους. Ξαφνικά ακούσαμε ουρλιαχτά, νομίζαμε ήταν κάποιο πουλί πηδήξαμε σε μια μάντρα και ακολουθήσαμε τον ήχο. Ένα κουτάβι είχε εγκλωβιστεί πίσω από μια ντουλάπα, αρχίσαμε να ψάχνουμε για τα αδέρφια του, τελικά βρήκαμε μόνο ένα εγκλωβισμένο κάτω από ένα παλιό αυτοκίνητο. Δεν μπορούσαμε να τα αφήσουμε καθώς το μέλλον τους θα ήταν αβέβαιο εκεί. Γύρω στα 30 σκυλιά σιτίζονται από την ομάδα μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε!

Στειρώσεις​

Η στείρωση αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων ζώων αποτελεί προτεραιότητα. Η στείρωση αποτελεί πρόληψη για θηλυκά και αρσενικά σκυλιά/γάτες όσον αφορά τον καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένειες. Στείρωσε το κατοικίδιό σου για να ζήσει περισσότερα χρόνια!!!!!Στείρωσε το κατοικίδιο σου για να μη γεννήσει και κλείσουν δεκάδες σπίτια-ευκαιρίες για αδέσποτα που πεθαίνουν στον δρόμο!!!! Βοήθησε να στειρωθούν αδέσποτα… Με την πράξη της στείρωσης γλιτώνουν πολλά ζωάκια από την πείνα, τη δίψα, τον πόνο και το αβέβαιο μέλλον στο δρόμο.. Μια σκυλίτσα μπορεί να δημιουργήσει μέσα σε ένα χρόνο κατά μέσο όρο 14 αδέσποτα κουτάβια. Πολλά περισσότερα μωρά γατάκια γεννά μια γάτα. Πολύ σημαντική είναι κ η στείρωση των αρσενικών αδέσποτων σκύλων και γάτων μιας και δεν προσπαθούν να "κατακτήσουν" την θηλυκιά και για χάρη της να τσακωθούν με άλλους ομοίους τους. Λιγότερα αδέσποτα–λιγότερες αρρώστιες- λιγότερος πόνος! Ταυτόχρονα μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ σε αυτή την διαδικασία μέσω μιας κοινοποίησης ενός ζώου που επείγει να στειρωθεί, μεταφέροντας το στον κτηνίατρο , δωρίζοντας ακόμα και 1€ είτε με το να φιλοξενήσεις μέχρι να γίνει επανένταξη.

straycare_logo StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

StrayCare.gr © 2018 | All Rights Reserved | Developed by Nick Nikitas