ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Φιλοξενώ ένα ζωάκι, σημαίνει βοηθώ να σωθούν περισσότερα αδέσποτα.

Με την πράξη της φιλοξενίας “προετοιμάζεις” ένα τετράποδο για το παντοτινό του σπίτι.

Του μαθαίνεις να ζει με ανθρώπους που το αγαπούν, να μην λερώνει μέσα στο σπίτι, να μην τραβά στη βόλτα με το λουρί, να είναι κοινωνικό και φιλικό με ανθρώπους και άλλα τετράποδα.

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες για ανάγκη φιλοξενίας.

Όταν στειρώνεται ένα αδέσποτο γατάκι/σκυλάκι χρειάζεται για 7-10 μέρες να βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον από τα μικρόβια που έχουν οι δρόμοι.

Όταν ένα ζωάκι βρει υιοθεσία, αλλά πρέπει να περιμένει λίγο διάστημα για κάποιο ζήτημα που πρέπει να τακτοποιήσει ο μέλλον κηδεμόνας του.

Όταν βρίσκεται ένα σκυλάκι με micro chip αλλά είναι Παρασκευή βράδυ και πρέπει να περιμένουμε ως την Δευτέρα το πρωί να ανοίξει ο κτηνιατρικός σύλλογος για να δούμε αν είναι καταχωρημένο και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Όταν ένα ζωάκι χρειάζεται να ολοκληρώσει μια θεραπεία (π.χ. να ολοκληρωσει την θεραπεία του καλαζααρ με το σιρόπι milteforan για 1 μήνα).

Ρίξε μια ματιά στα ζωάκια μας που χρειάζονται φιλοξενία,ΕΔΩ για τα σκυλάκια μας και ΕΔΩ για τα γατάκια μας.

Στη φιλοξενία σου παρέχουμε την τροφή, τον εξοπλισμό του, καλύπτουμε τις κτηνιατρικές ανάγκες του ζώου και εκπαιδευτικές συμβουλές. Το μόνο που ζητάμε είναι να μην το ακυρώσεις τελευταία στιγμή γιατί όλα τα σπίτια των εθελοντών είναι γεμάτα και χρειαζόμαστε χρόνο να βρεθεί νέα φιλοξενία.

Για αυτούς τους λόγους αλλά και άλλους πολλούς ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ κάποιο αδέσποτο μέχρι να υιοθετηθεί ή όσο μπορείς και θέλεις!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των εξής τρόπων.

Inbox στην σελίδα του FACEBOOKStrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

ή δείτε ΕΔΩ

straycare_logo StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

StrayCare.gr © 2018 | All Rights Reserved | Developed by Nick Nikitas