ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ

Σκέφτεσαι πως κάτι σου λείπει; Νιώθεις ένα κενό; Νιώθεις πως θέλεις να προσφέρεις και δεν ξέρεις πως; Νιώθεις πως έχεις αποθέματα αγάπης; Έχεις ανάγκη να σε αγαπήσουν δίχως όρια; Τότε ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις ένα ζωάκι.

Αρχικά βλέπεις αν είσαι έτοιμος/η…

Δε φτάνει όμως να θέλεις να υιοθετήσεις.. υπάρχουν και άλλα που πρέπει να σκεφτείς και θα σε βοηθήσουμε εμείς σε αυτό! Έλα σε επικοινωνία με έναν εθελοντή μας για να λυθούν όλες οι απορίες σου… γιατί πριν υιοθετήσεις υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις σκεφτεί. Πχ. Μπορώ/επιτρέπεται να το έχω στον χώρο που θέλω; Μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά; Τι θα γίνει αν θέλω να πάω διακοπές, αν μετακομίσω, αν κάνω παιδί; Και άλλα πολλά που ίσως δεν έχεις σκεφτεί…. Γιατί ένα ζώο μας δίνει απεριόριστη αγάπη αλλά έχει και ευθύνες! Αφού αποφασίσεις ότι είσαι έτοιμος, ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε ποιο ζώο σου ταιριάζει…

Γιατί να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο;

  • Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη που θα λάβεις είναι απερίγραπτη. Μην ξεχνάς το έσωσες από τον δρόμο.. του έδωσες ζωή , δε θα το ξεχάσει ποτέ!

  • Δείχνεις αποτελεσματικά πως είσαι κατά του εμπορίου των ζώων, του λαθρεμπορίου και της παράνομης αναπαραγωγής τους. Σκέψου απλά.. μπορείς να βάλεις τιμή σε μια ψυχή; Όχι.. Μπορείς να ελέγχεις για όλη τους τη ζωή τα σπίτια που θα πάρουν τα κουτάβια του σκύλου που γέννησε και να είσαι σίγουρος ότι θα ναι υγιή και ασφαλή; Όχι . Μπορείς να αντέξεις ηθικά ότι εξαιτίας της γέννας αυτής πολλά αδέσποτα θα πεθάνουν στον δρόμο; Όχι…

  • Η υιοθεσία των αδέσποτων ζώων είναι δωρεάν, ό,τι έξοδα προκύψουν θα είναι για το ζωάκι που αποφάσισες να υιοθετήσεις και μόνο. Οι εθελοντές μας μπορούν να σε βοηθήσουν στα πρώτα βήματα την υιοθεσίας αφού ξέρουν το ζώο και τα χαρακτηριστικά του.

  • Στη θέση του θα βρει ευκαιρία ένα άλλο αδεσποτάκι να φιλοξενηθεί και να βρει οικογένεια. Διπλό το καλό που κάνεις!!!!

  • Γίνεσαι παράδειγμα για την οικογένειά σου, τον κοινωνικό σου περίγυρο και τον κόσμο όλο… τι πιο σημαντικό από το να προσφέρεις με τον πιο ουσιώδη τρόπο;;! Ο καλύτερος δάσκαλος για ένα παιδί είναι τα ζώα, προσφέρουν δωρεάν παιδεία και καθημερινή εξέλιξη!

  • Ήρθε η ώρα η ζωή σου να γεμίσει αγάπη.. ένα ζωάκι σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να βρεις τι σου αρέσει καθώς για αυτά υπάρχεις μόνο ΕΣΥ!

Βρες το ζωάκι που σου ταιριάζει

Η εμφάνιση σαφώς μετράει καθώς πρέπει να μας αρέσει το ζώο που θα υιοθετήσουμε αλλά πιο σημαντικό είναι να μας ταιριάζει. Τι σημαίνει ταιριάζει; Σημαίνει βάσει της καθημερινότητάς μας να έχει παρόμοια ενέργεια με εμάς και να μπορούμε να το εκπαιδεύσουμε. Μην ξεχνάς.. χρειάζεται υπομονή και επιμονή.. δε γίνεται σε μια μέρα να διορθωθούν όλα!!! Στόχος είναι να ζήσετε μια υπέροχη ζωή και να μην πιέζεσαι ούτε εσύ ούτε το ζώο! Συζήτησε μαζί μας να δούμε ποιο ζωάκι σου ταιριάζει!!

Αφού το βρήκες…

Ήρθε η ώρα να βρεις έναν κτηνίατρο και έναν εκπαιδευτή να είστε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι. Όταν όλα ξεκινήσουν σωστά, θα εξελιχθούν και σωστά. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου συνέχεια γιατί αυτά τα ζώα είναι κομμάτι της ψυχής μας άρα κι εσύ!!!

Τα πράγματα είναι απλά… Υιοθέτησε ένα αδεσποτάκι, σώσε το από τον δρόμο, μάθε του πειθαρχία, ασχολήσου μαζί του, έχε υπομονή και τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι απερίγραπτα! Σώσε-υιοθέτησε-εκπαίδευσε-λάτρεψε! 

Γίνε το όνειρο για ένα αδεσποτάκι και μετά θα κάνει αυτό τη ζωή σου ονειρεμένη! Υιοθέτησε υπεύθυνα.. υιοθέτησε με αγάπη γιατί θα ναι για μια ζωή!!!

Επικοινωνία

Τηλ.: 6979522511 , 6974248786

 

straycare_logo StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

StrayCare.gr © 2018 | All Rights Reserved | Developed by Nick Nikitas