Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ποιοι είμαστε;;; Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις και ένα βίντεο εκατομμύρια!! Δείτε το βίντεο μας για να καταλάβετε … ΕΔΩ

Επειδή όμως τα λόγια δεν είναι φτώχια… Οι άνθρωποι που αποτελούν την StrayCare.gr Aδέσποτη Φροντίδα είναι εθελοντές που αγαπούν τα ζώα και θέλουν να συμμετάσχουν στην καλύτερη ποιότητας ζωής τους αλλά και στην αλλαγή νοοτροπίας του κόσμου.

Στόχος της είναι η περίθαλψη ζώων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που χρήζουν από κτηνιατρική περίθαλψη. Αναλαμβάνουμε περιστατικά που έχουν άμεση ανάγκη γιατί είτε είναι θύματα κακοποίησης (σωματικής/ψυχολογικής), είτε εγκατάλειψης , είτε υπάρχει κίνδυνος θανάτου. Φιλοξενούνται στα σπίτια των εθελοντών μαζί με τα δικά μας ζώα καθότι δεν έχουμε καταφύγιο, αναρρώνουν, τα φωτογραφίζουμε, βγάζουμε βίντεο και ξεκινάμε να τα κοινοποιούμε για να βρουν οικογένεια. Οι εθελοντές μας παρακολουθούν σεμινάρια εκπαίδευσης για να μπορούν να βοηθήσουν το ζώο και να το προετοιμάσουν για τη νέα του οικογένεια. Σαφώς ο καθένας κάνει ότι καλύτερο μπορεί γιατί έχουμε όλοι εργασία και προσωπική ζωή. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη φιλοξενία τότε το ζώο που έχουμε αναλάβει πηγαίνει σε φιλοξενία επί πληρωμή.

Αν αναρωτιέστε πως τα βγάζουμε πέρα οικονομικά.. Η απάντηση είναι απλή.. αρχικά βάζουμε εμείς οι ίδιοι χρήματα και έπειτα όλοι εσείς που μας στηρίζετε είτε με δωρεές είτε με την εικονική υιοθεσία , είτε στα bazaar κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα.

Επιθυμία μας είναι να αναδείξουμε τον πολιτισμό του ανθρώπου μέσω της συμπεριφοράς του στα ζώα. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαιτέρως των παιδιών που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας.

Γίνε κι εσύ εθελοντής …

straycare_logo StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

StrayCare.gr © 2018 | All Rights Reserved | Developed by Nick Nikitas